BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Sunday, 7 August 2011

cerita kedai kopi

ASSALAMUALAIKUM,,,
waaaaaaaaaaa,,,,,,,,ghindu giler kt blog kte nie,,,,,,,,da lme xupdate,,,
sooooo,,rini na update cite baru dlm hidup aku,,,,

logo ni amek kat baju orientasi kite,,,

haaaaa,,,,nie la tmpt kite blaja skunk,,,,
kt cnie kite blaja kos nursing,,,
first2,kite taknak pon masok sini,,,
tapi da mungkin tersurat dalam luh mahfuz kite kene jadi nurse macam akak kite,,,
takpela,kite redha je,,,blaja mane-mane pon same je,,,
anyway,here I'm happy even not 100 percent,,,huhu
so many experience yang kite alami sepanjang kite kat  sini...
eh!jap eh,,,,kite nak tunjok gamba kawan kite kat cnie,,,
tapi dorang ni bawu 18 taon,,kite je yang 19 taon...hihi

kite ngan pijah

kite lagi ngan ibah

kat asrama AP b4 g jalan2

gamba ni kite bawu amek siang tadi b4 g masjid jamek,,,
hari ni la macam-macam pengalaman ktorang tempuh,,,,,
memori yang xdapat dilupakan,,,,,
sangat seronok n ade la yang menyedihkan,,,haha
by the way,,pengalaman la yang mematangkan diri kite,,,
soo,belajarla dari ape yang kite da alami,,
jadikanlah pengalaman harini sebagai panduan kite untuk hadapi hari esok dan seterusnye,,,
pasni,ktowg nak pegi lagi coz arini da byk sgt ktowg 'shopping'..
SHOPPING kew???
hahahahaaha,,,,xshopping pon,,,
nk tau tak ape yang ktowang beli dari kol 1 lbey sampai kol 4 ar lbey kurang kat masjid jamek????
check this out....
*
**
***
****
*****
******
*******

cantek tak seliper kite???

tengok seliper nie banyak memori terpahat
actually,kite banyak bende nak cite ngan korang sume,,,tapi,,,,,
mase tak mengizinkan,,,,hehehehe,,,pastu,,,,,confirm xabes cite n penuh lak post kite kali nie,,
takpela,t kite cite lagi laen kali,,,,,,babai,,,,,,,,,,

time kasih la pade sape-sape yang sudi bace kite punye cite harini,,,,,,,



0 comments: